Biodanza


Biodanza, de dans van het leven, is voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Het is een systeem dat zo is opgezet dat het een grote uitwerking heeft op iedereen die het wekelijks doet. Je danst, individueel en met anderen, op allerlei soorten muziek en brengt zo je lijf én je leven in beweging. Al dansend herstel je de verbinding met jezelf, met de ander en met de wereld om je heen.


Biodanza laat jou weer gezond voelen en helpt om het plezier in jouw leven weer te hervinden. Biodanza stimuleert ook jouw pad van innerlijke groei en zelf-ontdekking. Door regelmatig de wekelijkse lessen te volgen zul je beter weten en aanvoelen wat je écht wilt en je zult dat op een gemakkelijke manier kunnen uiten. Door Biodanza zal het natuurlijke gevoel van verbinding met anderen hersteld worden waardoor je de banden met mensen in jouw leven kunt versterken en er ook gemakkelijker nieuwe relaties met anderen kunnen ontstaan. Je creatieve vermogens nemen toe en je hebt meer energie voor je werk en je studie.

Het beste kun je 3 keer, liefst aaneengesloten, aan een Biodanza les mee te doen om goed te kunnen bepalen of het iets voor je is. We dansen in gemakkelijk zittende kleding, bij voorkeur op blote voeten of dansschoentjes.

De Biodanza lessen worden gegeven op woensdag van 20.00 h tot 21.30h

Voor een proefles: neem contact op via info@biodanzaparkstad.nl of bel/sms naar 06-53.83.86.89