• Mindfulness basiscursus, 8 bijeenkomsten van 2,5 uur
  • Mindfulness basiscursus, 8 bijeenkomsten van 2,5 uur

Mindfulness basiscursus, 8 bijeenkomsten van 2,5 uur

Centrum Adhouna organiseert periodiek een 8 weken programma mindfulness. Zo'n blok van 8 wekelijkse bijeenkomsten combineert oosterse wijsheid met westerse psychologie en is een uiterst effectieve en aandachtstraining die bewezen geschikt is voor de aanpak van stress, angst en (de preventie van) burn-out. We nemen de tijd om de cirkels waarin onze gedachten verstrikt zijn geraakt op een heldere manier te ontwarren. 

De eerstvolgende Mindfulness basiscursus start op dinsdag 18 september 2018.
De cursusavonden zijn op: 18 sept./ 25 sept./ 2 okt./ 9 okt./ 23 okt./ 30 okt./ 6 nov./ 13 nov./
We starten elke avond om 19.00 h en eindigen om 21.30 h.

Voorafgaande aan de training kun je een introductie bijeenkomst (niet verpllicht) bijwonen. Hierin wordt uitgelegd wat mindfulness inhoudt en kun je kennis maken met de trainer en met de lokatie. De introductie avond vindt plaats op maandag 10 september om 20.00 h. 

Wil je aanwezig zijn bij de introductie bijeenkomst of heb je nu al vragen over het 8 weken programma, laat het me weten via ericveringa@live.nl

Je kunt je inschrijven voor het eerstvolgende 8 weekse mindfulness programma door hieronder te klikken op Mindfulness basiscursus, 8 bijeenkomsten van 2,5 uur. De prijs van de basiscursus bedraagt € 250. 

Trainer: Eric Veringa