• Introductieprogramma yoga

Introductieprogramma yoga

BE STRONG, BE HEALTHY, BE HAPPY

Zondag 10 juni starten wij met een introductieprogramma yoga. Kom kennismaken met de verschillende stijlen en ontdek wat yoga voor je kan betekenen!

Wil je starten met yoga?

Kom dan naar het introductieprogramma, op één van bovengenoemde data,  zodat je een bewuste start maakt met yoga en je zeker weet dat de lesvorm en docent bij je passen.

Het yoga Introductieprogramma bestaat uit een introductieles van 3 uur en 1 maand onbeperkt yogalessen volgen voor € 45. Incl thee en lunch.

Dit programma is speciaal opgezet om nieuwe yogaleerlingen niet alleen vertrouwd te maken met de basistechnieken van yoga, maar ook om flexibiliteit, kracht, rust en harmonie te creëren in lichaam en geest. Daarbij komen de ademhaling, meditatie en de belangrijkste bewegingen aan bod, zodat je goed voorbereid kunt deelnemen aan de yogalessen die je na deze introductie kunt kiezen.

De Introductielessen worden gegeven door Birame Gueye 

TIJD: 10.30 tot 13.30 

Volg je al yogalessen bij Adhouna maar wil toch de introductieles meedoen? Dan kun je ook meedoen met de 3 uur sessie, voor € 15,- .
www.adhouna.nl
Adres; Marebosjesweg 7, 6446AA Brunssum

Over mij: Lees meer.... 
Hallo, mijn naam is Birame Gueye, yoga- en  dansteacher en Ayurvedisch massage therapeut.
Als je me niet ergens op de wereld op een yoga mat vindt om inspirerende trainingen en retraites te geven, vind je me waarschijnlijk in Centrum Adhouna of experimenteer ik met nieuwe recepten van gezonde voeding  in de keuken.
Ik ben gevestigd in Holland, Brunssum, voel me daar thuis en breng veel tijd door in Centrum Adhouna. 

Ik ben in mijn leven altijd op zoek geweest naar meer diepgang en zo kwam ik in een vroeg stadium van mijn leven Ayurveda en yoga tegen.
Ik heb levensveranderende trainingen mogen volgen in Nederland, Afrika en India om zo Ayurveda, yoga meditatie en dans te kunnen bestuderen. 
Dit heeft niet alleen de manier waarop ik naar het leven kijk veranderd, maar ook hoe ik mijn leven dagelijks leef. Nu deel ik, als  gediplomeerd 500h yogateacher in Yin & Yang, de 5 Elementen, Ayurveda én Traditional Chinese Medicine, mijn kennis graag met de wereld.  

In 2012 heb ik Adhouna opgericht, een holistische centrum voor bewustwording en welzijn. 

Ik hoop dat deze website en mijn ervaringen rond yoga, Ayurveda en dans je zullen inspireren om een ​​gelukkig en opmerkzaam leven te leiden.

Lieve groetjes, Birame