• Yoga & Ayurveda workshop

Yoga & Ayurveda workshop


Yoga en Ayurveda zijn afkomstig van dezelfde universele bron en delen een gemeenschappelijke geschiedenis, taal en culturele basis. Het integreren van Ayurveda in jouw yoga beoefening kan een groter gevoel van balans, harmonie, zelfbewustzijn en gezondheid teweeg brengen.

In deze workshop leer je de basis van Ayurveda  (science of life) en de yoga houdingen (asana's) die horen bij de verschillende dosha's (Vata, Pitta, Kapha) .

Want of het nu gaat om voeding,lichaamsbeweging of meditatie; de vraag is: "wat is de juste oefening voor jouw lichaam en geest"..
Hoe kunnen we onze echte behoeften dagelijkse aanpakken? Ayurveda kan je helpen duidelijkheid te geven over welke yogahoudingen en oefeningen jouw lichaam het beste ondersteunen en jou helpen in je zoektocht naar je eigen Goddelijkheid.

Yogahoudingen hebben een Vata, Pitta en Kapha natuur. In de workshop ervaren we de kenmerken van elk type oefening en zul je ondervinden wat de verscillen zijn. 

Voor leden centrum Adhouna en niet leden.
Graag op tijd aanmelden ivm lunch.

De workshop wordt gegeven door Birame Gueye
Datum: 12 Mei
TIJD: 9.30 tot 13.30
kosten: € 30 incl biologische lunch
www.adhouna.nl
Adres; Marebosjesweg 7, 6446AA Brunssum.

Over mij: Lees meer.... 
Hallo, mijn naam is Birame Gueye, yoga- en  dansteacher en Ayurvedisch massage therapeut.
Als je me niet ergens op de wereld op een yoga mat vindt om inspirerende trainingen en retraites te geven, vind je me waarschijnlijk in Centrum Adhouna of experimenteer ik met nieuwe recepten van gezonde voeding  in de keuken.
Ik ben gevestigd in Holland, Brunssum, voel me daar thuis en breng veel tijd door in Centrum Adhouna. 

Ik ben in mijn leven altijd op zoek geweest naar meer diepgang en zo kwam ik in een vroeg stadium van mijn leven Ayurveda en yoga tegen.
Ik heb levensveranderende trainingen mogen volgen in Nederland, Afrika en India om zo Ayurveda, yoga meditatie en dans te kunnen bestuderen. 
Dit heeft niet alleen de manier waarop ik naar het leven kijk veranderd, maar ook hoe ik mijn leven dagelijks leef. Nu deel ik, als  gediplomeerd 500h yogateacher in Yin & Yang, de 5 Elementen, Ayurveda én Traditional Chinese Medicine, mijn kennis graag met de wereld.  

In 2012 heb ik Adhouna opgericht, een holistische centrum voor bewustwording en welzijn. 

Ik hoop dat deze website en mijn ervaringen rond yoga, Ayurveda en dans je zullen inspireren om een ​​gelukkig en opmerkzaam leven te leiden.

Lieve groetjes, Birame