• FREE WORKSHOP PILATES beginners

FREE WORKSHOP PILATES beginners

Op maandag bieden we een gratis Pilates workshop aan.

Kom en probeer de basis Pilates-oefeningen en merk hoe deze, beheerst uitgevoerde bewegingen, je hele lichaam ten goede komen.
Elke oefening vergroot de kracht en flexibiliteit. Zachte spieractivering verbetert de houding, comprimeert en verlengt de wervelkolom.
Al deze bewegingen kunnen worden aangepast naar behoefte van elk individu.

AUB VAN TE VOREN AANMELDEN.

Over mij: Lees meer.... 
Hallo, mijn naam is Birame Gueye, yoga- en  dansteacher en Ayurvedisch massage therapeut.
Als je me niet ergens op de wereld op een yoga mat vindt om inspirerende trainingen en retraites te geven, vind je me waarschijnlijk in Centrum Adhouna of experimenteer ik met nieuwe recepten van gezonde voeding  in de keuken.
Ik ben gevestigd in Holland, Brunssum, voel me daar thuis en breng veel tijd door in Centrum Adhouna. 

Ik ben in mijn leven altijd op zoek geweest naar meer diepgang en zo kwam ik in een vroeg stadium van mijn leven Ayurveda en yoga tegen.
Ik heb levensveranderende trainingen mogen volgen in Nederland, Afrika en India om zo Ayurveda, yoga meditatie en dans te kunnen bestuderen. 
Dit heeft niet alleen de manier waarop ik naar het leven kijk veranderd, maar ook hoe ik mijn leven dagelijks leef. Nu deel ik, als  gediplomeerd 500h yogateacher in Yin & Yang, de 5 Elementen, Ayurveda én Traditional Chinese Medicine, mijn kennis graag met de wereld.  

In 2012 heb ik Adhouna opgericht, een holistische centrum voor bewustwording en welzijn. 

Ik hoop dat deze website en mijn ervaringen rond yoga, Ayurveda en dans je zullen inspireren om een ​​gelukkig en opmerkzaam leven te leiden.

Lieve groetjes, Birame