• Yin Yoga & Mindfulness Teacher Training (100 hrs)

Yin Yoga & Mindfulness Teacher Training (100 hrs)

Yin Yoga & Mindfulness Teacher Training (100 hrs)
 
Het diepe rustgevende effect van Yin Yoga vormt een welkome aanvulling op de dynamische “Yange” leefstijl van onze moderne westerse wereld. Yin Yoga nodigt uit om te vertragen en om opnieuw de stilte te ervaren en meer bewust te worden van ons “inner en outer self”. 

De langzame Yin Yoga stijl is gebaseerd op de filosofie van de Traditionele Chinese Geneeskunst (TCM) en moedigt aan om ons over te geven aan onze natuurlijke innerlijke helingskracht die energie weer vrij laat stromen en vele herstelprocessen op gang brengt.

De westerse wetenschap heeft inmiddels ook de impact van Yin Yoga ontdekt op fysiek en psychologisch niveau. Yin Yoga creëert de ruimte om het op herstel gerichte parasympatische zenuwstelsel te activeren en om de diepere lagen van bindweefsel en fascia te ontspannen. Terwijl we met deze lagen werken, creëren we de voorwaarden om diepgewortelde spanning in lichaam en geest los te laten. 

In Centrum Adhouna zullen we de voordelen van Yin Yoga op een bijzonder niveau gaan ontdekken en ervaren. In de 100 uur Yin Yoga Teacher Training implementeren we tevens een bewezen en uiterst effectief mindfulness programma!

Mindfulness betekent simpelweg: volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Waar je aandacht is, daar ben je! Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. De Yin Yoga oefeningen ondersteunen de mindfulness oefeningen en omgekeerd. Hierdoor worden we gestimuleerd ons leven intenser en bewuster te ervaren.

Deze training is zeer geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke beoefening een verdiepende impuls wil geven. Wanneer je de training met goed gevolg hebt volbracht, verkrijg je het Basic Teacher Training Yin Yoga certificaat. Daarmee kun je al lesgeven maar sta je aan het begin van een nieuw te bewandelen pad waarop jij jouw vaardigheden steeds meer kunt ontwikkelen en vorm kunt geven. Na afloop van de gecombineerde Yin Yoga & Mindfulness Teacher Training ben je niet alleen een gecertificeerd Yin Yoga docent maar heb je ook een gecertificeerde en wetenschappelijk bewezen mindfulness training doorlopen. 
 
De training vindt in 2018 plaats in het prachtige Centrum Adhouna te Brunssum op de onderstaande dagen:

Donderdag 23 augustus t/m zondag 26 augustus
Donderdag 30 augustus t/m zondag 02 september
Donderdag 06 september t/m vrijdag 07 september


Jouw investering is € 1050,- excl BTW (€ 1270,50,- incl BTW)

 
Betalingen kunnenn geschieden via de website (zie link hieronder) of via een bancaire overboeking (vermeld hierbij je naam en de code YYM2018):
bankgegevens: IBAN:   NL80 INGB 0006 1700 11
Centrum Adhouna, Brunssum, Nederland

 
De prijs is inclusief een dagelijkse gezonde lunch, thee, lesmateriaal, een USB stick met mindfulness materiaal én het examen ter verkrijging van het 100 hrs Teacher Trainer certificaat.


De training wordt in het Nederlands en gedeeltelijk in het Engels gegeven.
Eventuele vragen kun je richten aan: info@adhouna.nl Docent Eli Aguilar:
Eli is Yoga Teacher Training Facilitator, Health Coach en psycholoog. Zij deelt haar passie voor Vinyasa Flow, Ashtanga, Yin Yoga en anatomie met haar studenten in India. Ze reist de hele wereld over om opleidingen, workshops en master classes te geven.
 

Docent Eric Veringa:
Eric is gecertificeerd Mindfulness trainer en coach op het gebied van personal development en belief management. Hij is jarenlang actief geweest als zelfstandig ondernemer in de gezondheidszorg en heeft samen met Birame Gueye Centrum Adhouna opgericht.


Docent Birame Gueye:
Birame is gecertificeerd Yoga Alliance RYT 500 Teacher Trainer, E-RYT 200 en YACEP (Continuing Education Provider). Zij volgde haar opleidingen onder andere in India en gaf op vele plaatsen trainingen en workshops. Zij heeft samen met Eric Veringa Centrum Adhouna opgericht waar zij met veel passie haar trainingen geeft.