Ayurveda / Massage Brunssum

ayurveda-massage-brunssum

Diverse vormen van massage

Je kunt bij ons terecht voor diverse vormen van massage op onze mooie locatie in Brunssum in Limburg. Hieronder kun je er meer over lezen.

Ayurveda
Ayurvedische massage
Hotstone massage
Kruidenstempel massage


Ayurveda

De letterlijke betekenis van het woord ‘Ayurveda’ is de wetenschap van het leven. (Ayu = Leven; Veda = kennis/wetenschap)

Ayurveda is een levenswijze, gebaseerd op concepten en praktijken uit de 5000 jaar oude Veda’s. Het stamt uit de bloeitijd van de Vedische cultuur in India en geldt als het oudste gezondheidssysteem ter wereld. Ayurveda definieert gezondheid als ‘zuiverheid’ van het lichaam, geest en ziel. Het leidt tot het welzijn van het individu en tot het welzijn van het universum.

Volgens Ayurveda dragen mensen vaak een combinatie in zich van verschillende persoonskenmerken (dosha’s). De Ayurveda gaat uit van drie verschillende dosha’s, namelijk: vata, pitta, en kapha. Door de Ayurvedische leef principes te volgen komen de dosha’s in balans en ontstaat er een wisselwerking tussen hun variatie en stabiliteit.

In diverse massages maak ik gebruik van ayurvedische principes.ayurvedische-massage

Ayurvedische massage

Welke behandeling je krijgt is afhankelijk van jouw body-mind type en eventueel jouw klachten. Daarom doen wij eerst een (korte) intake om vast te stellen welk type behandeling het beste bij jou past. Tijdens de behandeling gebruiken we speciale warme massageolie, die helemaal is afgestemd op jouw body-mind type en de eventuele klacht(en).

Boek een ayurvedische massage:

60 minuten € 75,00 ›
hotstone-massage

Hotstone massage

De behandeling wordt gegeven met warme lavastenen en ayurvedische olie en hiermee worden de huid en de spieren gemasseerd. De stenen hebben een temperatuur van tussen de 45 en 50 graden. Door de warmte van de stenen en de speciale ayurvedische olie werkt een hotstone behandeling vaak dieper door dan een gewone massage.

Boek een hotstone massage:

60 minuten € 75,00 ›
kruidenstempel-massage

Kruidenstempel massage

Deze behandeling gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met geurende en geneeskrachtige kruiden die reinigende, activerende of ontspannende eigenschappen bezitten.

Boek een kruidenstempel massage:

60 minuten € 80,00 ›


yoga-brunssum-limburg

Yoga

We bieden diverse yogalessen aan, zoals Hatha yoga, Yin yoga, Kind & Ouderyoga, Power yoga, Yoga voor beginners, Yoga Nidra, Ashtanga yoga etc.

Yoga Brunssum ›
mindfulness-brunssum-limburg

Mindfulness

Periodiek vindt er in Centrum Adhouna een Mindfulness training plaats. De Mindfulness training is een uiterst effectieve aandachtstraining die meer inzicht geeft in jouw eigen functioneren en die zeer geschikt is voor de aanpak en preventie van tal van klachten zoals stress, overspanning en burn-out, herhaalde somberheid, piekeren, onzekerheid, angstige gevoelens etc.

Mindfulness ›
meditatie adhouna limburg

Meditatie

Er vinden in Centrum Adhouna regelmatig meditatie activiteiten plaats. Meditatie is een belangrijk onderdeel op het pad van yoga en in elke yogales komt wel een meditatiemoment voor. Daarnaast vinden er in Centrum Adhouna ook meditatie trainingen plaats. Deze zijn een ideaal instapmoment voor mensen die kennis willen maken met de heilzame uitwerking van meditatie en/of meditatie een plek willen geven in hun dagelijkse leven.

Meditatie ›
yoga-brunssum

Yoga-opleidingen

Wil je jezelf verdiepen in yoga of zelf yoga-docent worden? Centrum Adhouna organiseert periodiek een Yoga Opleiding en een Yoga Docent Opleiding.

Zo hebben we een Yin Yoga Opleiding (100 uur), een Yin Yoga XL Docent Opleiding (200 uur), een Hatha Yoga Opleiding (100 uur) en een Multi Style Yoga Docent Opleiding (200 uur).

Yoga opleiding ›
acroyoga-workshop

Events & Workshops

We hebben regelmatig workshops, events en trainingen.

Planning ›
yoga-alliance
therapie wageningen Adhouna - Yoga Brunssum
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews

Ervaringen van deelnemers

Yoga bij Adhouna is een echte aanrader. De lessen zijn inspirerend, vol enthousiasme en persoonlijke aandacht. Marjo
Adhouna Yogaschool voelt als een warm bad! De sfeer is heel prettig/geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent. Roos
Een Yoga abonnememt afsluiten bij Adhouna was de beste beslissing die ik ooit had kunnen maken. Britt
Bij Adhouna heb ik ervaren wat Yoga écht inhoudt en ben ik er oprecht van gaan houden. Esther
Top lokatie, super fijne lessen. Altijd vol passie, wijsheid en veel energie. Margo
Ik heb vele yoga adressen geprobeerd. Yogaschool Adhouna steekt er met kop en schouders boven uit. Cindy
Een super mooie studio, hele lieve wijze docenten en een fijne sfeer. Michel
5 sterren
Proefles yoga
Je eerste keer? Dan kun je een proefles boeken.

Boek proefles ›
Top