Biodanza Parkstad Limburg

biodanza-parkstad-limburg

Biodanza in Brunssum

We geven momenteel geen Biodanza meer als wekelijkse les.

We zullen misschien Biodanza in de toekomst als een “pakket” lessen gaan geven


Biodanza

Wil jij minder stress ervaren en een vrolijke, speelse plek vinden om te dansen?

Biodanza maakt gebruik van muziek, beweging en expressie. Eén van de belangrijkste doelen van Biodanza is om weer plezier en vitaliteit terug te vinden, je creativiteit te prikkelen en nieuwe levensmogelijkheden te ontdekken.

Biodanza, de dans van het leven, is voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Het is zo is opgezet dat het een grote uitwerking heeft op iedereen die het wekelijks doet. Je danst, individueel en met anderen, op allerlei soorten muziek en brengt zo je lijf én je leven in beweging. Al dansend herstel je de verbinding met jezelf, met de ander en met de wereld om je heen.

Biodanza laat jou weer gezond voelen en helpt om het plezier in jouw leven weer te hervinden. Biodanza stimuleert ook jouw pad van innerlijke groei en zelf-ontdekking. Door regelmatig de wekelijkse lessen te volgen zul je beter weten en aanvoelen wat je écht wilt en je zult dat op een gemakkelijke manier kunnen uiten.

Door Biodanza zal het natuurlijke gevoel van verbinding met anderen hersteld worden waardoor je de banden met mensen in jouw leven kunt versterken en er ook gemakkelijker nieuwe relaties met anderen kunnen ontstaan. Je creatieve vermogens nemen toe en je hebt meer energie voor je werk en je studie.

Iets voor jou?

Het beste kun je 3 keer, liefst aaneengesloten, aan een Biodanza les mee te doen om goed te kunnen bepalen of het iets voor je is. We dansen in gemakkelijk zittende kleding, bij voorkeur op blote voeten of dansschoentjes.
Mensen uit de hele regio regio, Brunssum, Parkstad Limburg, Heerlen, Landgraaf, Sittard, Geleen, Kerkrade, Hoensbroek, Simpelveld, Bocholz, Voerendaal en Maastricht dansen mee met Biodanza.


yoga-brunssum-limburg

Yoga

We bieden diverse yogalessen aan, zoals Hatha yoga, Yin yoga, Kind & Ouderyoga, Power yoga, Yoga voor beginners, Yoga Nidra, Ashtanga yoga etc.

Yoga Brunssum ›
mindfulness-brunssum-limburg

Mindfulness

Periodiek vindt er in Centrum Adhouna een Mindfulness training plaats. De Mindfulness training is een uiterst effectieve aandachtstraining die meer inzicht geeft in jouw eigen functioneren en die zeer geschikt is voor de aanpak en preventie van tal van klachten zoals stress, overspanning en burn-out, herhaalde somberheid, piekeren, onzekerheid, angstige gevoelens etc.

Mindfulness ›
meditatie adhouna limburg

Meditatie

Er vinden in Centrum Adhouna regelmatig meditatie activiteiten plaats. Meditatie is een belangrijk onderdeel op het pad van yoga en in elke yogales komt wel een meditatiemoment voor. Daarnaast vinden er in Centrum Adhouna ook meditatie trainingen plaats. Deze zijn een ideaal instapmoment voor mensen die kennis willen maken met de heilzame uitwerking van meditatie en/of meditatie een plek willen geven in hun dagelijkse leven.

Meditatie ›
yoga-brunssum

Yoga-opleidingen

Wil je jezelf verdiepen in yoga of zelf yoga-docent worden? Centrum Adhouna organiseert periodiek een Yoga Opleiding en een Yoga Docent Opleiding.

Zo hebben we een Yin Yoga Opleiding (100 uur), een Yin Yoga XL Docent Opleiding (200 uur), een Hatha Yoga Opleiding (100 uur) en een Multi Style Yoga Docent Opleiding (200 uur).

Yoga opleiding ›
acroyoga-workshop

Events & Workshops

We hebben regelmatig workshops, events en trainingen.

Planning ›
yoga-alliance
therapie wageningen Adhouna - Yoga Brunssum
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews

Ervaringen van deelnemers

Yoga bij Adhouna is een echte aanrader. De lessen zijn inspirerend, vol enthousiasme en persoonlijke aandacht. Marjo
Adhouna Yogaschool voelt als een warm bad! De sfeer is heel prettig/geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent. Roos
Een Yoga abonnememt afsluiten bij Adhouna was de beste beslissing die ik ooit had kunnen maken. Britt
Bij Adhouna heb ik ervaren wat Yoga écht inhoudt en ben ik er oprecht van gaan houden. Esther
Top lokatie, super fijne lessen. Altijd vol passie, wijsheid en veel energie. Margo
Ik heb vele yoga adressen geprobeerd. Yogaschool Adhouna steekt er met kop en schouders boven uit. Cindy
Een super mooie studio, hele lieve wijze docenten en een fijne sfeer. Michel
5 sterren
Proefles yoga
Je eerste keer? Dan kun je een proefles boeken.

Boek proefles ›
Top