Biodanza Parkstad Limburg

biodanza-parkstad-limburg

Biodanza in Brunssum

Wil jij minder stress ervaren en een vrolijke, speelse plek vinden om te dansen?

Biodanza maakt gebruik van muziek, beweging en expressie. Eén van de belangrijkste doelen van Biodanza is om weer plezier en vitaliteit terug te vinden, je creativiteit te prikkelen en nieuwe levensmogelijkheden te ontdekken.

Biodanza, de dans van het leven, is voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Het is zo is opgezet dat het een grote uitwerking heeft op iedereen die het wekelijks doet. Je danst, individueel en met anderen, op allerlei soorten muziek en brengt zo je lijf én je leven in beweging. Al dansend herstel je de verbinding met jezelf, met de ander en met de wereld om je heen.

Biodanza laat jou weer gezond voelen en helpt om het plezier in jouw leven weer te hervinden. Biodanza stimuleert ook jouw pad van innerlijke groei en zelf-ontdekking. Door regelmatig de wekelijkse lessen te volgen zul je beter weten en aanvoelen wat je écht wilt en je zult dat op een gemakkelijke manier kunnen uiten.

Door Biodanza zal het natuurlijke gevoel van verbinding met anderen hersteld worden waardoor je de banden met mensen in jouw leven kunt versterken en er ook gemakkelijker nieuwe relaties met anderen kunnen ontstaan. Je creatieve vermogens nemen toe en je hebt meer energie voor je werk en je studie.

Iets voor jou?

Het beste kun je 3 keer, liefst aaneengesloten, aan een Biodanza les mee te doen om goed te kunnen bepalen of het iets voor je is. We dansen in gemakkelijk zittende kleding, bij voorkeur op blote voeten of dansschoentjes.

De Biodanza lessen worden gegeven op woensdagen van 20:00 uur tot 21:45 uur in onze mooie grote ruimte.

Voor kennismakingslessen: neem contact op met Eric via info@biodanzaparkstad.nl of bel/sms naar 06 – 53 83 86 89. Meer informatie vind je op www.biodanzaparkstad.nl.

Dans je al regelmatig mee? Dan kun je jezelf voor een les registreren.


Boek les ›
Abonnement / Strippenkaart ›
Mensen uit de hele regio regio, Brunssum, Parkstad Limburg, Heerlen, Landgraaf, Sittard, Geleen, Kerkrade, Hoensbroek, Simpelveld, Bocholz, Voerendaal en Maastricht dansen mee met Biodanza.