Ervaringen

Hieronder staan een aantal reviews van mensen die hun ervaringen met Centrum Adhouna gedeeld hebben. Zo krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie onze facebookpagina.Adhouna – Yoga Brunssum

5 / 5 sterren –
“Heerlijk! Goede sfeer, super les, mooie ambiance. Voel me echt een stuk beter na de yogales van Birame.”

5 sterren
Adhouna – Yoga Brunssum

5 / 5 sterren –
“Birame is een toppertje! Op verschillende plaatsen yoga lessen gehad maar bij haar merk je het verschil. Goede uitleg oefeningen en begeleiding. Ze weet waar ze het over heeft. Heerlijke sfeer. Relax muziekje, kaarsje en lekker geurtje. Kijk altijd uit naar de volgende les.”

5 sterren
Adhouna – Yoga Brunssum

5 / 5 sterren –
“Als je echt tot rust wilt komen moet je vooral naar de yogalessen van Birame gaan. Heerlijk, rustgevend en prettig. Iedereen voelt zich op zijn gemak, en er word rekening gehouden met jouw zwakke punten.

Wat ik ook heel bijzonder vind is dat zowat alle spieren aan de beurt komen, vooral spieren die normaliter niet of maar weinig aan bod komen. En niet zo’n beetje, maar ook intensief. Het gevolg is dat je na zo’n les een hele tijd kunt navoelen wat je gedaan hebt.

Dat geeft achteraf een heerlijk gevoel, en energie voor twee. Je komt zogezegd bij je eigen kracht. De lessen zijn niet alleen pittig maar ook afwisselend en uitgebalanceerd.”

5 sterren
Adhouna – Yoga Brunssum

5 / 5 sterren –
“Heerlijke yin yoga op donderdag avond van Birame. Totale ontspanning in geest en lijf na de les. Alles klopt, de ruimte, de mensen. Thx”

5 sterren
Adhouna – Yoga Brunssum

5 / 5 sterren –
“Super sfeer, heerlijke lessen, altijd ontspannen weer naar huis.”

5 sterrenWil jij ook meer ontspanning?

Kijk in ons lesrooster:

Lesrooster ›