Ervaringen

Hieronder staan een aantal reviews van mensen die hun ervaringen met Centrum Adhouna gedeeld hebben. Zo krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie onze facebookpagina.Adhouna – Yoga Brunssum

5 / 5 sterren –
“Heerlijk! Goede sfeer, super les, mooie ambiance. Voel me echt een stuk beter na de yogales van Birame.”

5 sterren
Adhouna – Yoga Brunssum

5 / 5 sterren –
“Birame is een toppertje! Op verschillende plaatsen yoga lessen gehad maar bij haar merk je het verschil. Goede uitleg oefeningen en begeleiding. Ze weet waar ze het over heeft. Heerlijke sfeer. Relax muziekje, kaarsje en lekker geurtje. Kijk altijd uit naar de volgende les.”

5 sterren
Adhouna – Yoga Brunssum

5 / 5 sterren –
“Als je echt tot rust wilt komen moet je vooral naar de yogalessen van Birame gaan. Heerlijk, rustgevend en prettig. Iedereen voelt zich op zijn gemak, en er word rekening gehouden met jouw zwakke punten.

Wat ik ook heel bijzonder vind is dat zowat alle spieren aan de beurt komen, vooral spieren die normaliter niet of maar weinig aan bod komen. En niet zo’n beetje, maar ook intensief. Het gevolg is dat je na zo’n les een hele tijd kunt navoelen wat je gedaan hebt.

Dat geeft achteraf een heerlijk gevoel, en energie voor twee. Je komt zogezegd bij je eigen kracht. De lessen zijn niet alleen pittig maar ook afwisselend en uitgebalanceerd.”

5 sterren
Adhouna – Yoga Brunssum

5 / 5 sterren –
“Heerlijke yin yoga op donderdag avond van Birame. Totale ontspanning in geest en lijf na de les. Alles klopt, de ruimte, de mensen. Thx”

5 sterren
Adhouna – Yoga Brunssum

5 / 5 sterren –
“Super sfeer, heerlijke lessen, altijd ontspannen weer naar huis.”

5 sterrenWil jij ook meer ontspanning?

Kijk in ons lesrooster:

Lesrooster ›


yoga-brunssum-limburg

Yoga

We bieden diverse yogalessen aan, zoals Hatha yoga, Yin yoga, Kind & Ouderyoga, Power yoga, Yoga voor beginners, Yoga Nidra, Ashtanga yoga etc.

Yoga Brunssum ›
mindfulness-brunssum-limburg

Mindfulness

Periodiek vindt er in Centrum Adhouna een Mindfulness training plaats. De Mindfulness training is een uiterst effectieve aandachtstraining die meer inzicht geeft in jouw eigen functioneren en die zeer geschikt is voor de aanpak en preventie van tal van klachten zoals stress, overspanning en burn-out, herhaalde somberheid, piekeren, onzekerheid, angstige gevoelens etc.

Mindfulness ›
biodanza-parkstad-limburg

Biodanza

Bij Biodanza dans je, individueel en met anderen, op allerlei soorten muziek en brengt zo je lijf én je leven in beweging. Al dansend herstel je de verbinding met jezelf, met de ander en met de wereld om je heen.

Biodanza ›
yoga-brunssum

Yoga-opleidingen

Wil je zelf yoga-docent worden? Centrum Adhouna organiseert periodiek een yoga docenten opleiding (Yoga Teacher Training).

Zo hebben we een Yin yoga & mindfulness Teacher Training (100 uur), een Yin yoga XL Teacher Training (200 uur), een Hatha yoga Teacher Training (100 uur) en een Multi Style yoga Teacher Training (200 uur).

Yoga opleiding ›
acroyoga-workshop

Events & Workshops

We hebben regelmatig workshops, events en trainingen.

Planning ›
yoga-alliance
therapie wageningen Adhouna - Yoga Brunssum
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews

Ervaringen van deelnemers

Heerlijk! Goede sfeer, super les, mooie ambiance. Voel me echt een stuk beter na de yogales van Birame.
5 sterren
Proefles yoga
Je eerste keer? Dan kun je een gratis proefles boeken.

Boek proefles ›
Top