Introductieprogramma Yoga!

BE STRONG, BE HEALTHY, BE HAPPY

Periodiek starten wij met een introductieprogramma yoga. De eerstvolgende data zijn:

Zondag 31 oktober 2021: (10:30 h – 13:00 h).
Zondag 09 januari 2022: (10:30 h – 13:00 h).

Kom kennismaken met de verschillende stijlen en ontdek wat yoga voor je kan betekenen!

Wil je starten met yoga?

Kom dan naar het introductieprogramma zodat je een bewuste start maakt met yoga en je zeker weet dat de lesvorm en docent bij je passen.

Het yoga Introductieprogramma bestaat uit een introductieles van 2 1/2 uur en 1 maand onbeperkt yogalessen volgen voor € 45,00.

Dit programma is speciaal opgezet om nieuwe yogaleerlingen niet alleen vertrouwd te maken met de basistechnieken van yoga, maar ook om flexibiliteit, kracht, rust en harmonie te creëren in lichaam en geest. Daarbij komen de ademhaling, meditatie en de belangrijkste bewegingen aan bod, zodat je goed voorbereid kunt deelnemen aan de yogalessen die je na deze introductie kunt kiezen.

De Introductielessen worden gegeven door Birame Gueye

Volg je al yogalessen bij Adhouna maar wil je toch de introductieles meedoen? Dan kun je ook meedoen met deze 2 uur durende sessie voor € 20,- .

www.adhouna.nl
Adres; Marebosjesweg 7, 6446AA Brunssum.


Boek introductie yoga 31 oktober’21 ›


Boek introductie yoga 09 januari’22 ›


yoga-brunssum-limburg

Yoga

We bieden diverse yogalessen aan, zoals Hatha yoga, Yin yoga, Kind & Ouderyoga, Power yoga, Yoga voor beginners, Yoga Nidra, Ashtanga yoga etc.

Yoga Brunssum ›
mindfulness-brunssum-limburg

Mindfulness

Periodiek vindt er in Centrum Adhouna een Mindfulness training plaats. De Mindfulness training is een uiterst effectieve aandachtstraining die meer inzicht geeft in jouw eigen functioneren en die zeer geschikt is voor de aanpak en preventie van tal van klachten zoals stress, overspanning en burn-out, herhaalde somberheid, piekeren, onzekerheid, angstige gevoelens etc.

Mindfulness ›
biodanza-parkstad-limburg

Biodanza

Bij Biodanza dans je, individueel en met anderen, op allerlei soorten muziek en brengt zo je lijf én je leven in beweging. Al dansend herstel je de verbinding met jezelf, met de ander en met de wereld om je heen.

Biodanza ›
yoga-brunssum

Yoga-opleidingen

Wil je zelf yoga-docent worden? Centrum Adhouna organiseert periodiek een yoga docenten opleiding (Yoga Teacher Training).

Zo hebben we een Yin yoga & mindfulness Teacher Training (100 uur), een Yin yoga XL Teacher Training (200 uur), een Hatha yoga Teacher Training (100 uur) en een Multi Style yoga Teacher Training (200 uur).

Yoga opleiding ›
acroyoga-workshop

Events & Workshops

We hebben regelmatig workshops, events en trainingen.

Planning ›
yoga-alliance
therapie wageningen Adhouna - Yoga Brunssum
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews

Ervaringen van deelnemers

Heerlijk! Goede sfeer, super les, mooie ambiance. Voel me echt een stuk beter na de yogales van Birame.
5 sterren
Proefles yoga
Je eerste keer? Dan kun je een gratis proefles boeken.

Boek proefles ›
Top