Informatiedag Yoga Docent Opleiding

info yoga opleiding


Ook yogadocent worden?

Speel je met de gedachte om een yoga opleiding te gaan volgen?

Op zaterdag 10 april 2021 start weer een bijzondere Hatha Yoga Docent Opleiding 100 uur (YACEP ) en een Multi Style Yoga Docent Opleiding 200 uur (Yoga Alliance gecertificeerd).

Centrum Adhouna nodigt je dan ook graag uit voor een inspirerende informatiebijeenkomst in de vorm van een “mini opleidingsdag” op zaterdag 7 november 2020 van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Tijdens deze informatiebijeenkomst kom je alles te weten over de beide yogadocent opleidingen die starten in april 2021. Wij zullen niet alleen aandacht besteden aan de inhoud en de opzet van deze opleidingen maar ook een beeld geven hoe deze yoga docent opleidingen een bijzondere reis vormen van persoonlijke groei en ontwikkeling. die uiteindelijk ertoe zal leiden dat jij het beste in jezelf naar boven haalt .

Tijdens deze bijeenkomst is het ook mogelijk om al jouw vragen te stellen en om in contact te komen met docenten die al eerder yoga opleidingen bij Centrum Adhouna hebben afgerond. Ook kun je na afloop een persoonlijk gesprek inplannen met Birame (Hoofd Opleidingen).

We hebben er voor gekozen om voor deze dag een bijdrage te vragen van € 50,- (vooraf te voldoen). Dit is inclusief thee en een kleine lunch. Besluit je om je in te schrijven voor één van de opleidingen dan krijg je dit bedrag weer terug!

Birame


Boek informatiemiddag ›


yoga-brunssum-limburg

Yoga

We bieden diverse yogalessen aan, zoals Hatha yoga, Yin yoga, Kind & Ouderyoga, Power yoga, Yoga voor beginners, Yoga Nidra, Ashtanga yoga etc.

Yoga Brunssum ›
mindfulness-brunssum-limburg

Mindfulness

Periodiek vindt er in Centrum Adhouna een Mindfulness training plaats. De Mindfulness training is een uiterst effectieve aandachtstraining die meer inzicht geeft in jouw eigen functioneren en die zeer geschikt is voor de aanpak en preventie van tal van klachten zoals stress, overspanning en burn-out, herhaalde somberheid, piekeren, onzekerheid, angstige gevoelens etc.

Mindfulness ›
biodanza-parkstad-limburg

Biodanza

Bij Biodanza dans je, individueel en met anderen, op allerlei soorten muziek en brengt zo je lijf én je leven in beweging. Al dansend herstel je de verbinding met jezelf, met de ander en met de wereld om je heen.

Biodanza ›
yoga-brunssum

Yoga-opleidingen

Wil je zelf yoga-docent worden? Centrum Adhouna organiseert periodiek een yoga docenten opleiding (Yoga Teacher Training).

Zo hebben we een Yin yoga & mindfulness Teacher Training (100 uur), een Yin yoga XL Teacher Training (200 uur), een Hatha yoga Teacher Training (100 uur) en een Multi Style yoga Teacher Training (200 uur).

Yoga opleiding ›
acroyoga-workshop

Events & Workshops

We hebben regelmatig workshops, events en trainingen.

Planning ›
yoga-alliance
therapie wageningen Adhouna - Yoga Brunssum
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews

Ervaringen van deelnemers

Heerlijk! Goede sfeer, super les, mooie ambiance. Voel me echt een stuk beter na de yogales van Birame.
5 sterren
Proefles yoga
Je eerste keer? Dan kun je een gratis proefles boeken.

Boek proefles ›
Top