Over ons

centrum-adhouna

Centrum Adhouna

De naam “Adhouna” is afkomstig uit Afrika en betekent “Het Leven”. In Centrum Adhouna vinden tal van activiteiten plaats die ons leven kunnen verrijken. Een inspirerende plek voor jong en oud waar trainingen, workshops en lezingen plaats vinden op het gebied van bewustwording en welzijn.

Centrum Adhouna is gevestigd in een voormalig kerkje in Brunssum. In dit prachtige gebouw vind je verschillende ruimtes voor de beoefening van yoga, mindfulness, meditatie en dans.

Daarnaast is er ook een aparte behandelruimte voor Ayurveda consulten en verkwikkende Ayurvedische massages. Centrum Adhouna is een plek waar je je kunt verbinden met jezelf en met elkaar en waar je tevens rustig kunt genieten van een lekker kopje thee of koffie.
birame-gueye

Birame Gueye

Hallo, mijn naam is Birame Gueye, yoga- en dansteacher en Ayurvedisch massage therapeut.
Als je me niet ergens op de wereld op een yoga mat vindt om inspirerende trainingen en retraites te geven, vind je me waarschijnlijk in Centrum Adhouna of experimenteer ik met nieuwe recepten van gezonde voeding in de keuken.

Ik woon in Brunssum en voel me daar thuis en breng veel tijd door in Centrum Adhouna.

Ik ben in mijn leven altijd op zoek geweest naar meer diepgang en zo kwam ik in een vroeg stadium van mijn leven Ayurveda en yoga tegen.
Ik heb levensveranderende trainingen mogen volgen in Nederland, Afrika en India om zo Ayurveda, yoga meditatie en dans te kunnen bestuderen.

Dit heeft niet alleen de manier waarop ik naar het leven kijk veranderd, maar ook hoe ik mijn leven dagelijks leef. Nu deel ik, als gediplomeerd 500h yogateacher in Yin & Yang, de 5 Elementen, Ayurveda én Traditional Chinese Medicine, mijn kennis graag met de wereld.

In 2012 heb ik Adhouna opgericht, een holistische centrum voor bewustwording en welzijn.

Ik hoop dat deze website en mijn ervaringen rond yoga, Ayurveda en dans je zullen inspireren om een ​​gelukkig en opmerkzaam leven te leiden.

Lieve groetjes, Birameeric-veringa

Eric Veringa

Eric is gecertificeerd Mindfulness trainer en Yin yoga docent. Daarnaast is hij coach op het gebied van personal development en belief management. Hij is jarenlang actief geweest als zelfstandig ondernemer in de gezondheidszorg en heeft in 2017 samen met Birame Gueye Centrum Adhouna opgericht.

Eric is verder Biodanza facilitator en maakt deel uit van het opleidingsteam van SRT Biodanza School Eindhoven.

Andere trainers

We hebben nog meer trainers in ons centrum. Binnenkort volgt hier nog informatie over onze trainers Ivo, Annemieke, Juniska, Helma. Erwin,Nieuwsgierig geworden?

Kijk in ons lesrooster welke lessen je kunt volgen:

Lesrooster ›