Privacyverklaring



Privacystatement/AVG Yoga Centrum Adhouna
Yoga Centrum Adhouna is eigenaar van deze website en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:
Marebosjesweg 7 6446 AA Brunssum 0031-6 4063 5431 info@adhouna.nl


Privacy voorwaarden – In het kort

Centrum Adhouna doet haar uiterste best om jouw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat wij:

• zorgvuldig omgaan met jouw persoonlijke gegevens
• ervoor zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot jouw gegevens
• jouw gegevens niet verkopen aan derden
• jou informeren over het gebruik van je gegevens en jou simpele mogelijkheden bieden om je gegevens en privacy-keuzes in te zien en aan te passen
• jouw gegevens verwijderen op het moment dat jouw lidmaatschap wordt beëindigd

De gegevens uit jouw dossier kunnen slechts voor de volgende doelen gebruikt worden:
• Een aantal gegevens uit jouw dossier worden gebruikt voor de financiële administratie.
• Voor het sturen van een nieuwsbrief enkele keren per jaar

Als wij vanwege een andere reden gebruik zouden willen maken van jouw gegevens, dan
zullen wij jou eerst informeren en expliciet jouw toestemming vragen.


Privacy voorwaarden – In officiële termen

Persoonsgegevens die wij verwerken
Wij verwerken uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt middels formulieren op deze site.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken als u contact- of bestelformulieren op deze site invult en verzendt:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Voor bestellingen van producten verwerken wij bovendien uw adresgegevens


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@adhouna.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.


Geautomatiseerde besluitvorming
Wij nemen niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van ons bedrijf) tussen zit.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Gegevens die in formulieren op deze website worden ingevuld worden ten behoeve van naslag en administratieve doelen bewaard, maar niet langer dan strikt nodig om aan wettelijke en administratieve verplichtingen te voldoen.


Delen van persoonsgegevens met derden
Wij verstrekken uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Wij gebruiken alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@adhouna.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@adhouna.nl


yoga-brunssum-limburg

Yoga

We bieden diverse yogalessen aan, zoals Hatha yoga, Yin yoga, Kind & Ouderyoga, Power yoga, Yoga voor beginners, Yoga Nidra, Ashtanga yoga etc.

Yoga Brunssum ›
mindfulness-brunssum-limburg

Mindfulness

Periodiek vindt er in Centrum Adhouna een Mindfulness training plaats. De Mindfulness training is een uiterst effectieve aandachtstraining die meer inzicht geeft in jouw eigen functioneren en die zeer geschikt is voor de aanpak en preventie van tal van klachten zoals stress, overspanning en burn-out, herhaalde somberheid, piekeren, onzekerheid, angstige gevoelens etc.

Mindfulness ›
biodanza-parkstad-limburg

Biodanza

Bij Biodanza dans je, individueel en met anderen, op allerlei soorten muziek en brengt zo je lijf én je leven in beweging. Al dansend herstel je de verbinding met jezelf, met de ander en met de wereld om je heen.

Biodanza ›
yoga-brunssum

Yoga-opleidingen

Wil je zelf yoga-docent worden? Centrum Adhouna organiseert periodiek een yoga docenten opleiding (Yoga Teacher Training).

Zo hebben we een Yin yoga & mindfulness Teacher Training (100 uur), een Yin yoga XL Teacher Training (200 uur), een Hatha yoga Teacher Training (100 uur) en een Multi Style yoga Teacher Training (200 uur).

Yoga opleiding ›
acroyoga-workshop

Events & Workshops

We hebben regelmatig workshops, events en trainingen.

Planning ›
yoga-alliance
therapie wageningen Adhouna - Yoga Brunssum
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews

Ervaringen van deelnemers

Heerlijk! Goede sfeer, super les, mooie ambiance. Voel me echt een stuk beter na de yogales van Birame.
5 sterren
Proefles yoga
Je eerste keer? Dan kun je een gratis proefles boeken.

Boek proefles ›
Top