Yin Yoga Docent Opleiding 100 uur

yin-yoga-docent-opleiding

Op zondag 26 januari 2020 start weer een bijzondere Yin Yoga Docent Opleiding in het prachtige Centrum Adhouna te Brunssum, Limburg, Nederland. Zie hieronder voor het programma en de lesdagen.


De opleiding

Deze opleiding biedt jou de basisprincipes van Yin Yoga en helpt je om een sterke basis te ontwikkelen waarop je jouw lessen met de daarbij behorende theorie kunt bouwen. De Yin Yoga Docent Opleiding 100 uur is toegankelijk voor alle yoganiveaus, ook voor beginners.

Daarnaast biedt ze ook een geweldige optie voor diegenen die de 200-urige training willen volgen, maar zich nog niet klaar voelen om de gehele 200-urige training in één sessie te voltooien. Studenten hebben namelijk de mogelijkheid om te vervolgen in de 200-urige Yin Yoga XL Docent Opleiding en het daarbij behorende certificaat te behalen.

Deze Yin Yoga Docent Opleiding 100 uur kan in 2020 worden aangevuld tot 200 uur/ Yoga Alliance.


Programma

– Principes van Yin yoga
– Definiëring van Yin yoga
– Anatomie & Fysiologie
– Pranayama
– Meridianen
– Meditatie
– Yin yoga & Mind
– Functie en groepering van asana’s
– Asana’s en aanpassingen
– Lesopbouw
– Persoonlijke beoefening
– Les geven in praktijk


Aanvullende begeleiding

Tijdens de Yin Yoga Docent Opleiding leer je hoe een Yin yoga les moet worden opgebouwd. Je leert om zelf lessen voor te bereiden, je observeert lessen, je assisteert en je geeft een keer onder supervisie een Yin yogales. Wanneer je deze onderdelen voldoende hebt volbracht en het theorie examen hebt behaalt, ontvang je het Yin Yoga Docent 100 uur certificaat.

Daarmee kun je al lesgeven maar sta je aan het begin van een nieuw te bewandelen pad. Door het vaak te gebruiken wordt je wijzer, handiger en vaardiger.

Ook wij vinden dat als je écht yogadocent wilt worden, een opleiding van minimaal 200 uur nodig is (alleen het volledige 200-urige programma wordt gecertificeerd door Yoga Alliance). En zelfs daarna houdt het leren nooit op!

Ook bij het opstarten van jouw eigen yogapraktijk en bij het bijhouden én aanvullen van jouw yoga kennis en skills biedt Centrum Adhouna ondersteuning door middel van supervisies, nascholingen en vervolgtrainingen.


Locatie en data

De training vindt plaats in het prachtige Centrum Adhouna te Brunssum op de onderstaande dagen:

Zondag 26 januari 2020
Zondag 9 februari 2020
Zondag 23 februari 2020
Zaterdag 7 maart en zondag 8 maart 2020
uitval i.v.m. Corona:
Zondag 22 maart 2020
Zondag 5 april 2020
Zondag 19 april 2020
Zondag 17 mei 2020
Zondag 24 mei 2020
Zondag 14 juni 2020
Zondag 28 juni 2020
(onder voorbehoud):
Zondag 5 juli 2020
Zondag 19 juli 2020
Zondag 2 augustus 2020
Zondag 23 augustus 2020
Zondag 30 augustus 2020

We starten elke ochtend om 9:00 uur en eindigen om ongeveer 18:00 h.


Tarieven

De Yin Yoga Docent Opleiding kost € 1103,30 excl BTW (€ 1335,00,- incl BTW). Dit is inclusief syllabus en examen. Een her-examen kost € 50,00.

Betalingen kunnen geschieden via de website (zie link hieronder) of via een bancaire overboeking (vermeld hierbij je naam en de code YY2020):
bankgegevens: IBAN: NL80 INGB 0006 1700 11
Centrum Adhouna, Brunssum, Nederland

(gespreide betaling behoort tot de mogelijkheden; neem hiervoor contact op met info@adhouna.nl)

De training wordt in het Nederlands en gedeeltelijk in het Engels gegeven.
Eventuele vragen kun je richten aan: info@adhouna.nl


Boek training ›

(Algemene voorwaarden)
Trainers


birame-gueye
Birame Gueye:
Birame is gecertificeerd Yoga Alliance RYT 500 Teacher Trainer, E-RYT 200 en YACEP (Continuing Education Provider). Zij volgde haar opleidingen onder andere in India en gaf op vele plaatsen trainingen en workshops. Zij heeft samen met Eric Veringa Centrum Adhouna opgericht waar zij met veel passie haar trainingen geeft.

eric-veringa
Eric Veringa:
Eric is gecertificeerd Mindfulness trainer, Yin yoga- en yoga Nidra docent en gecertificeerd Pranayama-, Meditatie- en Filosofie docent. Daarnaast is hij coach op het gebied van personal development en belief management. Hij is jarenlang actief geweest als zelfstandig ondernemer in de gezondheidszorg en heeft in 2017 samen met Birame Centrum Adhouna opgericht.
Eric is daarnaast gecertificeerd Biodanza facilitator en didactisch Biodanza docent volgens Sistema Rolando Toro.


john-kraijenbrink
John Kraijenbrink
John – aka The Dutch Smiling Yogi – is gecertificeerd Yoga Alliance RYT 500 Teacher Trainer. Hij geeft wereldwijd les bij yogadocent opleidingen (TTC 200 and TTC 300) met als onderwerpen anatomy, physiology, alignment, philosophy, asana, meditation, pranayama and teaching skills.


erwin-coenen
Erwin Coenen
Erwin begeleid mantra’s, is yin yoga docent, acroyogi, en heeft verder diverse massage therapist trainingen gevolgd.

Hij woont een groot deel van het jaar in Nieuw-Zeeland en is ook nog regelmatig in Nederland te vinden.


yoga-brunssum-limburg

Yoga

We bieden diverse yogalessen aan, zoals Hatha yoga, Yin yoga, Kind & Ouderyoga, Power yoga, Yoga voor beginners, Yoga Nidra, Ashtanga yoga etc.

Yoga Brunssum ›
mindfulness-brunssum-limburg

Mindfulness

Periodiek vindt er in Centrum Adhouna een Mindfulness training plaats. De Mindfulness training is een uiterst effectieve aandachtstraining die meer inzicht geeft in jouw eigen functioneren en die zeer geschikt is voor de aanpak en preventie van tal van klachten zoals stress, overspanning en burn-out, herhaalde somberheid, piekeren, onzekerheid, angstige gevoelens etc.

Mindfulness ›
biodanza-parkstad-limburg

Biodanza

Bij Biodanza dans je, individueel en met anderen, op allerlei soorten muziek en brengt zo je lijf én je leven in beweging. Al dansend herstel je de verbinding met jezelf, met de ander en met de wereld om je heen.

Biodanza ›
yoga-brunssum

Yoga-opleidingen

Wil je zelf yoga-docent worden? Centrum Adhouna organiseert periodiek een yoga docenten opleiding (Yoga Teacher Training).

Zo hebben we een Yin yoga & mindfulness Teacher Training (100 uur), een Yin yoga XL Teacher Training (200 uur), een Hatha yoga Teacher Training (100 uur) en een Multi Style yoga Teacher Training (200 uur).

Yoga opleiding ›
acroyoga-workshop

Events & Workshops

We hebben regelmatig workshops, events en trainingen.

Planning ›
yoga-alliance
therapie wageningen Adhouna - Yoga Brunssum
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews

Ervaringen van deelnemers

Heerlijk! Goede sfeer, super les, mooie ambiance. Voel me echt een stuk beter na de yogales van Birame.
5 sterren
Proefles yoga
Je eerste keer? Dan kun je een gratis proefles boeken.

Boek proefles ›
Top