Yin Yoga & Mindfulness Teacher Training

yin-yoga-teacher-training

Yin Yoga & Mindfulness Teacher Training (100 hrs)

Op zaterdag 14 maart 2020 start weer een bijzondere Yin Yoga & Mindfulness Teacher Training in het prachtige Centrum Adhouna te Brunssum, Limburg, Nederland. Zie hieronder voor het programma en de lesdagen.


Training 2020

De Yin Yoga & Mindfulness Teacher Training wordt gegeven in het prachtige Centrum Adhouna te Brunssum, Limburg, Nederland op de volgende data:

Zaterdag 14 maart 2020
Zaterdag 28 maart en zondag 29 maart 2020
Zaterdag 11 april 2020
Zaterdag 16 mei 2020
zaterdag 30 mei 2020
zaterdag 6 juni 2020
zaterdag 20 juni en zondag 21 juni 2020
zondag 5 juli 2020

We starten ’s morgens om 9:00 h en eindigen om 18:00 h.


Yin Yoga

Het diepe rustgevende effect van Yin Yoga vormt een welkome aanvulling op de dynamische “Yange” leefstijl van onze moderne westerse wereld. Yin Yoga nodigt uit om te vertragen en om opnieuw de stilte te ervaren en meer bewust te worden van ons “inner en outer self”.

De langzame Yin Yoga stijl is gebaseerd op de filosofie van de Traditionele Chinese Geneeskunst (TCM) en moedigt aan om ons over te geven aan onze natuurlijke innerlijke helingskracht die energie weer vrij laat stromen en vele herstelprocessen op gang brengt.

De westerse wetenschap heeft inmiddels ook de impact van Yin Yoga ontdekt op fysiek en psychologisch niveau. Yin Yoga creëert de ruimte om het op herstel gerichte parasympatische zenuwstelsel te activeren en om de diepere lagen van bindweefsel en fascia te ontspannen. Terwijl we met deze lagen werken, creëren we de voorwaarden om diepgewortelde spanning in lichaam en geest los te laten.

In Centrum Adhouna zullen we de voordelen van Yin Yoga op een bijzonder niveau gaan ontdekken en ervaren. In de 100 uur Yin Yoga Teacher Training implementeren we tevens een uiterst effectief mindfulness programma!

Mindfulness

Mindfulness betekent simpelweg: volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Waar je aandacht is, daar ben je! Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. De Yin Yoga oefeningen ondersteunen de mindfulness oefeningen en omgekeerd. Hierdoor worden we gestimuleerd ons leven intenser en bewuster te ervaren.

Basic Teacher Training Yin Yoga certificaat

Deze training is zeer geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke beoefening een verdiepende impuls wil geven. Wanneer je de training met goed gevolg hebt volbracht, verkrijg je het Basic Teacher Training Yin Yoga certificaat.

Daarmee kun je al lesgeven maar sta je aan het begin van een nieuw te bewandelen pad waarop jij jouw vaardigheden steeds meer kunt ontwikkelen en vorm kunt geven.


Onderdelen van de training

– Mindfulness sessies
– Pranayama
– Meridianen
– Yin yoga lessen
– Principes van Yin yoga beoefening
– Definiëring van Yin yoga
– De beoefening van Yin Yoga
– Anatomie & Fysiologie
– Functie en groepering van asana’s
– Asana’s en aanpassingen
– Lesopbouw
– Persoonlijke beoefening
– Les geven in praktijk

Locatie

De training vindt in 2020 plaats in het prachtige Centrum Adhouna aan de Marebosjesweg 7 te Brunssum.

Tarieven

Jouw investering is € 1099,- excl BTW (€ 1330,00,- incl BTW).
Early bird bij inschrijvingen vóór 1 februari ’20: € 999,- excl BTW (€ 1208,80,- incl BTW)

Betalingen kunnen geschieden via de website (zie link hieronder) of via een bancaire overboeking (vermeld hierbij je naam en de code YYM2020):
bankgegevens: IBAN: NL80 INGB 0006 1700 11
Centrum Adhouna, Brunssum, Nederland

De prijs is inclusief thee, water, lesmateriaal, een USB stick met mindfulness materiaal én het examen ter verkrijging van het 100 hrs Teacher Trainer certificaat.

De training wordt in het Nederlands en gedeeltelijk in het Engels gegeven.
Eventuele vragen kun je richten aan: info@adhouna.nl


Boek training ›

(Algemene voorwaarden)
Trainers

eric-veringa
Eric Veringa:
Eric is gecertificeerd Mindfulness trainer en coach op het gebied van personal development en belief management. Hij is jarenlang actief geweest als zelfstandig ondernemer in de gezondheidszorg en heeft samen met Birame Gueye Centrum Adhouna opgericht.


john-kraijenbrink
John Kraijenbrink
John – aka The Dutch Smiling Yogi – is gecertificeerd Yoga Alliance RYT 500 Teacher Trainer. Hij geeft wereldwijd les bij yogadocent opleidingen (TTC 200 and TTC 300) met als onderwerpen anatomy, physiology, alignment, philosophy, asana, meditation, pranayama and teaching skills.


birame-gueye
Birame Gueye:
Birame is gecertificeerd Yoga Alliance RYT 500 Teacher Trainer, E-RYT 200 en YACEP (Continuing Education Provider). Zij volgde haar opleidingen onder andere in India en gaf op vele plaatsen trainingen en workshops. Zij heeft samen met Eric Veringa Centrum Adhouna opgericht waar zij met veel passie haar trainingen geeft.


erwin-coenen
Erwin Coenen
Erwin begeleid mantra’s, is yin yoga docent, acroyogi, en heeft verder diverse massage therapist trainingen gevolgd.

Hij woont een groot deel van het jaar in Nieuw-Zeeland en is ook nog regelmatig in Nederland te vinden.