Yoga opleidingen & workshops

yoga-docent-opleiding

Yoga Docent Opleidingen

Centrum Adhouna geeft regelmatig Yoga Docent Opleidingen /Yoga Teacher Trainingen en andere workshops en trainingen in het prachtige Centrum Adhouna te Brunssum, Limburg, Nederland.

Hieronder volgt informatie over de trainingen die reeds zijn gestart en over de nieuwe trainingen in 2022.Hatha Yoga Opleiding (100 uur)

hatha-yoga-docent-opleiding

De eerstvolgende Hatha Yoga Opleiding begint op zaterdag 12 juni 2021 en eindigt op zaterdag 4 september 2021 met lesdagen op zaterdagen en zondagen.

Meer info >>Multi Style Yoga Docent Opleiding (200 uur)

De eerstvolgende Multi Style Yoga Docent Opleiding 200 uur begint op zaterdag 12 juni 2021 en eindigt in november 2021 met lesdagen op zaterdagen en zondagen.

Meer info >>Yin Yoga Opleiding (100 uur)

yin-yoga-teacher-training

De eerstvolgende Yin Yoga Opleiding 100 uur begint op zaterdag 5 februari 2022 en eindigt op zaterdag 23 april 2022 met lesdagen op zaterdagen en zondagen.

Meer info >>Yin Yoga XL Docent Opleiding (200 uur)

yin-yoga-teacher-training-200-uur

De eerstvolgende Yin Yoga XL Docent Opleiding 200 uur begint op zaterdag 5 februari 2022 en eindigt op zaterdag 17 september 2022.

Meer info >>
Informatiebijeenkomst Yoga opleiding

Periodiek vinden er informatie bijeenkomsten plaats in Centrum Adhouna over de Yoga opleidingen. Op deze dagen ontvang je informatie over onze, door Yoga Alliance erkende, Yoga Docent Opleidingen. We nodigen jou dan ook graag uit voor één van de inspirerende informatiebijeenkomsten in de vorm van een “mini opleidingsdag”

Deze informatiebijeenkomsten staan helemaal in het teken van deze bijzondere Yoga Docent Opleidingen. Wij zullen niet alleen aandacht besteden aan de inhoud en de opzet van de opleidingen maar ook een beeld geven hoe deze Yoga Docent Opleidingen een bijzondere reis vormen van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Meer info >>

Andere workshops & trainingen

Wil je weten welke andere workshops & trainingen gepland staan?

Kijk dan op onze events & workshops-pagina:

Planning >>yoga-brunssum-limburg

Yoga

We bieden diverse yogalessen aan, zoals Hatha yoga, Yin yoga, Kind & Ouderyoga, Power yoga, Yoga voor beginners, Yoga Nidra, Ashtanga yoga etc.

Yoga Brunssum ›
mindfulness-brunssum-limburg

Mindfulness

Periodiek vindt er in Centrum Adhouna een Mindfulness training plaats. De Mindfulness training is een uiterst effectieve aandachtstraining die meer inzicht geeft in jouw eigen functioneren en die zeer geschikt is voor de aanpak en preventie van tal van klachten zoals stress, overspanning en burn-out, herhaalde somberheid, piekeren, onzekerheid, angstige gevoelens etc.

Mindfulness ›
biodanza-parkstad-limburg

Biodanza

Bij Biodanza dans je, individueel en met anderen, op allerlei soorten muziek en brengt zo je lijf én je leven in beweging. Al dansend herstel je de verbinding met jezelf, met de ander en met de wereld om je heen.

Biodanza ›
yoga-brunssum

Yoga-opleidingen

Wil je zelf yoga-docent worden? Centrum Adhouna organiseert periodiek een yoga docenten opleiding (Yoga Teacher Training).

Zo hebben we een Yin yoga & mindfulness Teacher Training (100 uur), een Yin yoga XL Teacher Training (200 uur), een Hatha yoga Teacher Training (100 uur) en een Multi Style yoga Teacher Training (200 uur).

Yoga opleiding ›
acroyoga-workshop

Events & Workshops

We hebben regelmatig workshops, events en trainingen.

Planning ›
yoga-alliance
therapie wageningen Adhouna - Yoga Brunssum
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews

Ervaringen van deelnemers

Heerlijk! Goede sfeer, super les, mooie ambiance. Voel me echt een stuk beter na de yogales van Birame.
5 sterren
Proefles yoga
Je eerste keer? Dan kun je een gratis proefles boeken.

Boek proefles ›
Top