Yoga opleidingen Brunssum

Yoga Docent Opleidingen

Centrum Adhouna geeft regelmatig Yoga Opleidingen (100 uur) en Yoga Docent Opleidingen (200 uur) in het prachtige Centrum Adhouna te Brunssum, Limburg, Nederland.

De Yoga Opleidingen (100 uur) zijn bedoeld om jouw relatie met yoga te verdiepen en te ontdekken wat yoga nog meer voor jou kan betekenen.
De Yoga Docent Opleidingen (200 uur) richten zich op het leren en integreren van vijf essentiële elementen van het lesgeven in yoga. We bereiden de nieuwe docenten voor om met vertrouwen en opgedane competenties les te geven.
1. PRAKTISCHE YOGA, ANATOMIE EN FYSIOLOGIE
Een uitgebreide inleiding in de menselijke anatomie en fysiologie in relatie tot yoga. Inzicht in de basisprincipes van gewrichten, beweging en stabiliteit in asana’s .
2. YOGAGESCHIEDENISSEN EN -FILOSOFIEËN
Overzicht van de geschiedenis van verschillende yogavormen, de Bhagavad Gita, Yoga Sutra’s van Patanjali, de werking van onze mind en de psychologie van yoga.
3. VERFIJND ONDERRICHT VAN ASANA, PRANAYAMA EN MEDITATIE
Uitgebreide verkenning van yoga houdingen met visuele demonstraties en adjustments. Pranayama-technieken en hun ins- en outs. Een verscheidenheid aan meditatieoefeningen. Praktijkonderwijs maakt deel uit van het dagelijkse trainingsprogramma.
4. CREATIEVE VOLGORDE
Algemeen lesontwerp plus diepgaande verkenning van het ontwerpen van lessen voor verschillende yogastijlen, niveaus van studenten, omstandigheden, energetische of houdingsfocus, thema’s en seizoenen.
5. GESPECIALISEERD ONDERWIJS
Van kinderen tot senioren, zwangere studenten tot deelnemers met menstruele klachten.

Hieronder volgt informatie over de trainingen die van start gaan in 2024 en in 2025.Hatha Yoga Opleiding (100 uur)

hatha-yoga-docent-opleiding

De eerstvolgende Hatha Yoga Opleiding begint op zaterdag 28 september 2024 en eindigt op zaterdag 14 december 2024 met lesdagen op zaterdagen en zondagen.

Meer info >>Multi Style Yoga Docent Opleiding (200 uur)

De eerstvolgende Multi Style Yoga Docent Opleiding 200 uur begint op zaterdag 28 september 2024 en eindigt op zaterdag 05 april 2025 met lesdagen op zaterdagen en zondagen.

Meer info >>Yin Yoga Opleiding (100 uur)

yin-yoga-teacher-training

De eerstvolgende Yin Yoga Opleiding 100 uur begint op zaterdag 6 juli 2024 en eindigt op zaterdag 17 augustus 2024 met lesdagen op zaterdagen en zondagen.

Meer info >>Yin Yoga XL Docent Opleiding (200 uur)

yin-yoga-teacher-training-200-uur

De eerstvolgende Yin Yoga XL Docent Opleiding 200 uur start op 29 maart 2025 en eindigt op zaterdag 15 november 2025 met lesdagen op zaterdagen en zondagen.

Meer info >>
—————————————————————————————————————————–

Yoga Nidra voor Docenten – Verdiepende workshop (20 uur)

Deze workshop is bedoeld voor docenten die zich willen verdiepen in de achtergronden van Yoga Nidra en/of hun lesaanbod willen uitbreiden met Yoga Nidra.

We staan stil bij de werking en de effecten van Yoga Nidra op ons lichaam en op onze mind en besteden aandacht aan de essentiële lesonderdelen van een Yoga Nidra les volgens de grondlegger Swami Satyananda Saraswati.

Ook geven we speciale aandacht aan de werking van Sankalpa’s en hoe Yoga Nidra onze weg naar Samadhi kan verdiepen. We zullen wetenschappelijke inzichten afwisselen met tantrische yoga principes.

De data van de eerstvolgende Yoga Nidra verdiepingsworkshop:

Zaterdag 10 augustus 2024: start om 9:00 h; einde om 18:00 h.
Zondag 11 augustus 2024: start om 9:00 h; einde om 18:00 h.

Heb je nu al vragen, dan vernemen we deze graag: info@adhouna.nl

Boek yoga nidra workshop ›

—————————————————————————————————————————–Informatiebijeenkomst Yoga opleiding

Periodiek vinden er informatiebijeenkomsten plaats in Centrum Adhouna over de Yoga opleidingen. Op deze ochtenden ontvang je informatie over onze, door Yoga Alliance erkende, Yoga Docent Opleidingen. We nodigen jou dan ook graag uit voor één van de inspirerende informatiebijeenkomsten en wel op zaterdag 6 januari 2024 of op zaterdag 2 maart 2024, telkens van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Deze informatiebijeenkomsten staan helemaal in het teken van deze bijzondere Yoga Docent Opleidingen. Wij zullen niet alleen aandacht besteden aan de inhoud en de opzet van de opleidingen maar ook een beeld geven hoe deze Yoga Docent Opleidingen een bijzondere reis vormen van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Meer info >>

Andere workshops & trainingen

Wil je weten welke andere workshops & trainingen gepland staan?

Kijk dan op onze events & workshops-pagina:

Planning >>yoga-brunssum-limburg

Yoga

We bieden diverse yogalessen aan, zoals Hatha yoga, Yin yoga, Kind & Ouderyoga, Power yoga, Yoga voor beginners, Yoga Nidra, Ashtanga yoga etc.

Yoga Brunssum ›
mindfulness-brunssum-limburg

Mindfulness

Periodiek vindt er in Centrum Adhouna een Mindfulness training plaats. De Mindfulness training is een uiterst effectieve aandachtstraining die meer inzicht geeft in jouw eigen functioneren en die zeer geschikt is voor de aanpak en preventie van tal van klachten zoals stress, overspanning en burn-out, herhaalde somberheid, piekeren, onzekerheid, angstige gevoelens etc.

Mindfulness ›
meditatie adhouna limburg

Meditatie

Er vinden in Centrum Adhouna regelmatig meditatie activiteiten plaats. Meditatie is een belangrijk onderdeel op het pad van yoga en in elke yogales komt wel een meditatiemoment voor. Daarnaast vinden er in Centrum Adhouna ook meditatie trainingen plaats. Deze zijn een ideaal instapmoment voor mensen die kennis willen maken met de heilzame uitwerking van meditatie en/of meditatie een plek willen geven in hun dagelijkse leven.

Meditatie ›
yoga-brunssum

Yoga-opleidingen

Wil je jezelf verdiepen in yoga of zelf yoga-docent worden? Centrum Adhouna organiseert periodiek een Yoga Opleiding en een Yoga Docent Opleiding.

Zo hebben we een Yin Yoga Opleiding (100 uur), een Yin Yoga XL Docent Opleiding (200 uur), een Hatha Yoga Opleiding (100 uur) en een Multi Style Yoga Docent Opleiding (200 uur).

Yoga opleiding ›
acroyoga-workshop

Events & Workshops

We hebben regelmatig workshops, events en trainingen.

Planning ›
yoga-alliance
therapie wageningen Adhouna - Yoga Brunssum
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews

Ervaringen van deelnemers

Yoga bij Adhouna is een echte aanrader. De lessen zijn inspirerend, vol enthousiasme en persoonlijke aandacht. Marjo
Adhouna Yogaschool voelt als een warm bad! De sfeer is heel prettig/geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent. Roos
Een Yoga abonnememt afsluiten bij Adhouna was de beste beslissing die ik ooit had kunnen maken. Britt
Bij Adhouna heb ik ervaren wat Yoga écht inhoudt en ben ik er oprecht van gaan houden. Esther
Top lokatie, super fijne lessen. Altijd vol passie, wijsheid en veel energie. Margo
Ik heb vele yoga adressen geprobeerd. Yogaschool Adhouna steekt er met kop en schouders boven uit. Cindy
Een super mooie studio, hele lieve wijze docenten en een fijne sfeer. Michel
5 sterren
Proefles yoga
Je eerste keer? Dan kun je een proefles boeken.

Boek proefles ›
Top