Yoga Parkstad Limburg

hatha-yoga-brunssum

Diverse vormen van yoga

Ben je op zoek naar yoga in de regio Parkstad Limburg?

Yoga Centrum Adhouna is gevestigd in een voormalig kerkje in Brunssum.
Je kunt in onze yogaschool in Parkstad Limburg terecht voor diverse vormen van yoga.

Hieronder kun je er meer over lezen.

Hatha yoga
Power yoga
Ashtanga yoga
Yin yoga

Kinderyoga
Tieneryoga
Privé yoga

Pilates
Bedrijfsyoga

Je kunt ook direct naar ons lesrooster gaan:

Lesrooster ›Hatha yoga

Dit is de meest bekende yoga vorm in het westen. Er wordt hierbij veel aandacht besteed aan lichaamshoudingen (asana’s), en ademhalingstechnieken (pranyama).


Power yoga

Power yoga is een fysieke, intense vorm van yoga die jouw kracht en flexibiliteit enorm laten toenemen.


Ashtanga yoga

Ashtanga yoga bestaat uit een vast aantal oefeningen (asana’s). Elke asana is een voorbereiding op de volgende. Bij Ashtanga yoga speelt de ademhaling “pranayama” een belangrijke rol.


Yin yoga

Yin yoga bevat elementen van mindfulness en heeft een meditatief en rustgevend effect.


Kinderyoga

Dit is speciaal bedoeld voor kinderen tussen 5 en 12 jaar. Tijdens het uitbeelden van een verhaal worden kinderyoga houdingen en spelletjes, dans en beweging, ademhaling, meditatie en visualisaties op een kindvriendelijke manier aangeboden.


Tieneryoga

Een Yogales voor Tieners bestaat uit een aantal vaste elementen: warming-up (zonnegroet), asana’s (yogahoudingen) in flow, pranayama (ademhalingstechnieken), geleide meditatie en visualisaties. Al deze facetten kunnen je inzichten geven in je gedachte- en gevoelswereld, om positief, krachtig en met (zelf)vertrouwen in het leven te staan.

Privé yoga

Oorspronkelijk werd yoga één op één gegeven, van leraar op student. Deze mogelijkheid bieden wij ook aan bij Adhouna.


Pilates

Bij pilates worden oefeningen op een rustige en beheerste manier uitgevoerd. Verder train je belangrijke spieren zoals bekkenbodem, buik en rug.


Bedrijfs yoga

Yoga heeft een zeer gunstig effect of stressvermindering en RSI preventie op het werk en bevordert de creativiteit en concentratie van jouw werknemers!We ontvangen mensen uit de hele regio regio Parkstad Limburg: Brunssum, Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Hoensbroek, Voerendaal, Nuth, Schinnen, Simpelveld en Bocholtz.